vagroup.bg vagroup.bg
vagroup.bg
vagroup.bg
Skip Navigation Links Начало » Консултант продажби

Консултиране

VA Group  помага на търговските екипи да постигат значими резултати чрез подобряване на тяхната ефективност.  За да определим как VA Group може да допринесе стойност за развитието на вашата търговска операция, ние анализираме процесите ви на продажба. На този етап научаваме за компанията, работещата структура и роли, хората, писаните и неписаните правила, нивото на мотивация на екипите и тяхната компетентност. Анализирайки вашите клиенти, продажби и резултати ние структурираме областите за развитие, базирайки се на дългогодишния ни опит и доказани резултати. 

Ние работим в следните области: 
  • Изследване на търговската операция(структури, роли, клиенти и функции) и разработване на стратегия
  • Определяне на точния размер и видове ресурси и изграждане на търговската структура
  • Внедряване на система от процеси и инструменти за управление на търговската сила
  • Развитие на уменията на търговската сила - подбор и обучение на търговски позиции
  • Определяне на стандарти за ефективност и представяне - показатели за измерване на представянето на всички нива в търговската структура
  • Програми за стимулиране и възнаграждение на търговската сила. 
  • Разработване на план- продажби, подкрепящ агресивен ръст на продажбите и постигане на целите за пазарен дял. 

Нашият подход е да структурираме и фокусираме усилията на вашите екипи, така че развитието да става от вътре. Чрез обучение, коучинг, консултиране и модерация на работни групи ние внедряваме процеси, знания, умения и инструменти, като караме хората да си задават въпроси и да виждат нещата по различен начин.

Заедно създаваме вашия нов процес или нови инструменти и средства на работа и участваме във внедряването на новите процеси и инструменти, за да гарантираме бързото постигане на измерими резултати. 

Мотивираното търговско поведение изисква работеща система за оценка на персонала, методология за определяне на възнаграждението, системите за компенсации и стимулиране.

Успешното внедряване на промени в търговската структура е една предизвикателна задача, с която ние се справяме успешно, независимо дали тя е провокирана от разрастване на компанията, различни причини за намаляване на търговската структура, преструктуриране или пък създаване на нова търговска операция.
 
Последния етап от консултантската ни дейност са вашите резултати. Частта, която ние харесваме най- много. Нашия значим принос може да бъде видян именно тук. 

 

 

 


 

Принтирай Изпрати
vagroup.bg
      Български                  English


     SalesMinds


     ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН
 
 
 
 

     Bookmark and Share
 

    Контакти   vagroup.bg  Юридическа информация  vagroup.bg  Партньори   Всички права запазени. © 2010 В и А ГРУП ООД