vagroup.bg vagroup.bg
vagroup.bg
vagroup.bg
Skip Navigation Links Начало » Кои сме ние

Кои сме ние?

 „В И А Груп” ЕООД е създадена през 2005г. и успешно работи със своите клиенти, за изграждането и развитието техните търговски екипи, като постига значими резултати чрез:

  • Повишаване ефективността и представянето на търговските екипи на всички нива в организацията на клиента.
  • Изграждане на търговска структура с ясни роли и нива на отговорност и съответстващи мотивационни схеми, подпомагащи фирменото и индивидуално развитие.
  • Изграждане на силни търговски позиции и способност за развиване на силни взаимоотношения с клиента.
  • Внедряване на търговски процес, гарантиращ прилагане на желаните за  организацията умения и измеримост на успеха на търговските усилия на всяко ниво в търговския отдел

Ние работим с нашите клиенти като първо анализираме работещия управленски процес и търговската структура, правим преглед на текущото представяне, уменията и мотивацията на търговската сила, както и работещите системи за следене на представянето на служителите, като следваме  доказан аналитичен модел. След това комбинираме последните новости в управлението на търговските екипи с наученото от българския управленски опит и практика, по време на дългогодишното сътрудничество с нашите клиенти и разработваме програма за намеса.

В екипа ни работят консултанти, с дългогодишен опит в областта на продажбите, които успешно адаптират работата на VA Group към нуждите на клиентите за
  • подобряване ефективността на търговската сила
  • повишаване възвръщемостта на инвестиците
Търговската сила е двигателя на доходност и пазарно развитие. С нас вие можете да изградите успешен търговски екип и да бъдете конкурентни днес и сега.
 

Ценности

 

Принтирай Изпрати
vagroup.bg
      Български                  English


     SalesMinds


     ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН
 
 
 
 

     Bookmark and Share
 

    Контакти   vagroup.bg  Юридическа информация  vagroup.bg  Партньори   Всички права запазени. © 2010 В и А ГРУП ООД